Scroll naar inhoud
Roemer Koppes

Roemer Koppes

Makelaar i.o. aanhuur en verhuur

Bel 020-3331110 of e-mail naar roemerkoppes@remax.nl

Roemer Koppes is een enthousiaste en ambitieuze jonge makelaar in opleiding.  Hij houdt van het spel van aan- en verhuren van woningen. Met zijn professionele en proactieve benadering loodst hij zijn klanten door het complexe en dynamische proces van het huren of verhuren van een huis in Amsterdam. 

Maximale persoonlijke inzet

Roemer: “Ik ondersteun iemand graag bij het huren of verhuren van een woning in Amsterdam. Ik houd van de uitdaging om er het maximale uit te halen. Er is van alles mogelijk als je maar de juiste ingang hebt en die hebben wij voor u. Een van de belangrijkste verschillen die we bieden met onze innovatieve aanpak is dat we de tijd die we besparen met een volledige huurservice besteden aan onze klantrelatie."

Technologie bespaart tijd

“Bij RE/MAX begrijpen wij dat de meeste Amsterdammers extreem druk en hard werkende mensen zijn. De dagen dat klanten tussen 9 en 5 uur naar ons kantoor moeten komen om documenten te ondertekenen, behoort tot de generatie van printers en scanners. Onze (online) huurservice is ontworpen rond de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat huren met een paar klikken op uw mobiel kan worden opgestart in een elektronisch werkdossier.”

Volop kansen

”In mijn dienstverlening staat het behalen van het maximale resultaat voor mijn klanten centraal. In mijn werkwijze ben ik transparant en servicegericht. Niet alleen voor de verhuur van woningen, het aanhuren is net zo leuk. Op dit moment is er veel concurrentie op de Amsterdamse huurwoningmarkt. Als een huis te huur staat zijn er al snel meer dan 20 gegadigden. Dus snelheid van handelen is belangrijk en daar ga ik dan ook voor.”

Je meteen thuis laten voelen

“Bij RE/MAX is onze servicefilosofie 'It’s the experience'. Dat betekent voor mij dat al mijn klanten worden behandeld als een 'gast' in plaats van als een 'huurder'. We willen dat jouw ervaring met een makelaar, bij ons een onvergetelijke en plezierige beleving wordt. Ik zie mijzelf ook meer als gastheer bij een bezichtiging en neem ook echt de tijd voor huurders bij bezichtigingen, voorinspecties en begin- en eindinspecties. We zijn er niet alleen om alles te vertellen over de huurwoning maar ook over zaken als de beste lokale restaurants en voorzieningen in de buurt.”

Mooi moment

“Een huis huren is vaak het eerste contact met een RE/MAX makelaar en die moet onvergetelijk zijn. Verhuizen is een belangrijk moment in iemands leven. Ik vind het heel mooi om daar deel van uit te maken. Elke keer is weer een bijzondere ervaring om de juiste huurwoning te vinden. In Amsterdam moet je ook wel de valkuilen weten. Kloppen het aantal huurpunten? Is er een delersvergunning aanwezig? Ik zoek dat soort zaken graag uit voor mijn klanten.”

Pareltjes zoeken

“Kandidaat huurders neem ik mee op hun zoektocht naar een huurwoning in Amsterdam. Om zoekers goed te kunnen matchen met het aanbod is een zoekprofiel ook heel belangrijk. Een zoekprofiel wordt online vastgelegd door middel van een zoekopdracht. Vervolgens ga ik aan de hand van de woonwensen op zoek naar woningaanbod in het totale woningaanbod van huurpanden bij alle makelaars in Amsterdam.”

Actieve makelaars

“Het mooie van RE/MAX is dat we alle beschikbare middelen inzetten om woningen aan de man te brengen. Al onze makelaars zijn ondernemend. Iedereen zorgt ervoor dat ze hun klanten optimaal van dienst zijn. We kennen onze buurt op ons duimpje en we zijn allemaal flexibel. We zijn net wat actiever dan andere makelaars.”

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Amsterdam verhuren of daar een huis huren? Neem dan contact op met Roemer Koppes. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel 020-3331110 of e-mail naar roemerkoppes@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven