Team A10 Makelaars

De experts achter het succes van onze klanten

Team A10 Makelaars is een team binnen RE/MAX PRO, De Makelaars van Amsterdam. Het team bestaat uit de makelaars Ton Coffeng en Filipe Bataglia. Samen vormen ze hecht en goed op elkaar ingespeeld team om onze klanten optimaal te bedienen. Daarmee krijgt u twee makelaars voor uw woonavontuur. Ton Coffeng en Filipe Bataglia staan dag en nacht klaar om de verkoop van uw woning succesvol te laten verlopen. Maak kennis met Team A10 Makelaars.

Alles voor een WOW gevoel

Het gevoel dat alles op z'n plek valt, daar draait het om bij Team A10 Makelaars. Een WOW gevoel bij elke dienstverlening. Het team van makelaars Ton Coffeng en Filipe Bataglia wordt versterkt door assistent makelaar Marco Koppen. Samen doen ze er alles aan om de koop of verkoop van uw woning optimaal te laten verlopen. Dat doen ze met slimme tools, supperservice en een team bomvol expertise. Als aanvulling op het team werken ze met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Alles voor een WOW.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Makelaar Ton Coffeng

RMT Makelaar Ton Coffeng werkt al een groot deel van zijn leven in het vastgoed en de financiële dienstverlening. Amsterdam kent hij inmiddels als zijn eigen achtertuin en hij voelt zich overal thuis. Ton is al meer dan 30 jaar ondernemer in de makelaardij. Hij is 20 jaar actief binnen de RE/MAX-organisatie werkt sinds 2012 als makelaar in Amsterdam. Ton is register makelaar en bewijst elke week weer dat hij een van de beste in zijn vak is.

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Makelaar Filipe Bataglia

Makelaar Filipe Bataglia werkt een groot deel van zijn leven in sales functies en zakelijke dienstverlening. Amsterdam kent hij als geen ander en hij voelt zich overal thuis. Filipe: “Het leuke van ons team is dat wij het met z'n allen doen en dat zie je terug in de resultaten en het werkplezier. Alle panden worden in het team besproken en samen bepalen wij de beste strategie om een pand te verkopen. Wij hebben allemaal onze eigen specialisatie en kwaliteiten waardoor wij als geheel meer kunnen betekenen voor een klant dan individueel."

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Team effort, RE/MAX service

Als onderdeel van RE/MAX biedt Team A10 Makelaars het beste van twee werelden. De dynamiek van een klein en persoonlijk team in combinatie met de decennialange ervaring en kennis van RE/MAX, de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. RE/MAX werkt met zelfstandige makelaars die allen werken vanuit kernspecialiteiten. Als franchiseformule stimuleren wij de gerichte aanpak waarbij we iedere makelaar vragen om zich te focussen op bijvoorbeeld een wijk, marktsegment of doelgroep waarmee hij of zij affiniteit heeft.

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maak een afspraak

Neem contact op met Team A10 Vastgoed voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling
Naar boven