Nieuw: Huis & Hypotheek

Door op 2 Maart 2022

Nu ‘in company’ bij de Makelaars van Amsterdam 

Sinds kort hebben we ons team versterkt met een ‘inhouse’ hypotheekadviseur. Met de vestiging van een Huis & Hypotheek filiaal in ons kantoor kunnen we nu een complete ‘one-stop-shop’ service bieden voor de aankoop van een woning in Amsterdam. Van financiering tot oplevering, de Adviseurs en Makelaars van Amsterdam verzorgen het hele traject. Onze regiokantooreigenaar Hans Koppes over de grote meerwaarde van onafhankelijk financieel advies. 

Een deur verder

Hans: “De zoektocht naar een nieuwe woning begint wat ons betreft met een oriëntatiegesprek voor het verkrijgen van een haalbaarheidscertificaat, ook wel hypotheekcertificaat. Daarmee weten kopers hoeveel ze maximaal kunnen lenen en krijgen ze zekerheid over de haalbaarheid van hun koopplannen. Dat is niet alleen goed voor de koper, ook verkopende partijen willen eerst een haalbaarheidscertificaat zien voordat ze überhaupt in onderhandeling gaan. Wij kunnen onze klanten nu voorzien van dit belangrijke biedingsdocument wat het kopen van een huis in Amsterdam aanzienlijk versnelt. Onze klanten kunnen bij ons eerst de financiële basis vastleggen en een deur verder de aankoopbemiddeling starten.” 

Onafhankelijk en transparant

“We hebben gekozen voor Huis & Hypotheek omdat we daarmee verzekerd zijn van onafhankelijk en transparant financieel advies. Onze klanten kunnen zo hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten van vrijwel elke aanbieder vergelijken. Huis & Hypotheek zorgt ervoor dat alles goed is geregeld en dat je niet teveel betaalt. Vaste woonlasten houden ze verantwoord en betaalbaar. Een instelling die helemaal bij ons makelaarskantoor past.”

Vakkundig advies dat bij u past

Stel, u heeft net een woning bekeken. U denkt: ja, dit lijkt mij wel wat. Maar dan komen de vragen. Kan ik dit betalen? Hoe werkt dat met NHG? De antwoorden wilt u horen van een betrouwbare partij. Een vakkundig persoon, die altijd voor u klaar staat. Eventueel ’s avonds, op zaterdag, misschien wel bij u thuis. Een adviseur die werkelijk klantgericht is. Wilt u een vakkundig advies over welke hypotheek het beste bij u past? Een afspraak is zo gemaakt!

  • Volledig onafhankelijk - Alle producten, meer dan 40 aanbieders
  • Begeleiding van A tot Z - Persoonlijke aandacht
  • Altijd goedkoper uit - Betere deals dan bij de bank
  • Goed bereikbaar - Een afspraak is zo gemaakt

Even voorstellen: Edwin Bitter

Edwin Bitter is de vestigingsmanager en senior financieel adviseur van ons Huis & Hypotheek filiaal. Met 20 jaar ervaring is Edwin een echte hypotheekexpert en haalt hij veel voldoening uit het helpen van startende huizenkopers om de droom van eigenwoningbezit te realiseren. Maar ook het doorstromen naar de volgende woning is een geweldig proces om huizenbezitters mee te helpen. Edwin: “Ik heb in mijn carrière als hypotheekadviseur sommige klanten al drie keer of soms zelfs vaker mogen helpen. Ik krijg vaak het vertrouwen dat ik vervolgens ook nog hun vrienden, kennissen en collega’s mag helpen. Het grootste compliment dat ik als financieel expert kan krijgen is een warme aanbeveling van mijn klanten.”

Beste van twee werelden 

Edwin: “Huis & Hypotheek heeft toegang tot meer dan 40 hypotheekaanbieders. Samen met de binnendienst zoeken we naar de beste oplossing die past bij de persoonlijke situatie van onze klanten. Huis & Hypotheek biedt al meer dan 25 jaar, expertise, professionaliteit en onafhankelijke ondersteuning van grote particuliere hypotheekverstrekkers, terwijl we ondertussen ook de flexibiliteit, gemak en uitzonderlijke service van een lokale hypotheekadviseur kunnen bieden. Het beste van twee werelden."

WOW beleving

Hans: “Ondanks onze uiteenlopende expertises hebben Huis & Hypotheek en Makelaars van Amsterdam één ding duidelijk gemeen. Beide organisaties gaan voor de maximale klantbeleving: het wow-effect. En dat ontstaat alleen als je bereid bent om echt iets extra’s te doen wat absoluut niet wordt verwacht. Het draait allemaal om persoonlijke aandacht in onze klantcontacten en alles wat je aandacht geeft groeit. De adviseurs van Huis & Hypotheek en Makelaars van Amsterdam, vinden voor elke woonwens een oplossing.”

Staat u op het punt een huis te kopen in Amsterdam en wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur Edwin Bitter van Huis & Hypotheek, in ons kantoor. Bel (020) 229 35 99 of mail naar amsterdam-zuid@huis-hypotheek.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de koop of financiering van uw droomwoning in Amsterdam? Maak een afspraak met een van onze makelaars of adviseurs en ontdek de grote voordelen van onze woningmarktexpertise en onze bijzonder proactieve benadering als vertrouwadviseurs van onze klanten.

Naar boven