Verzekeringen

Verzekeringen

Altijd zeker van continuïteit

Met een verzekering sluit u een overeenkomst met een verzekeringsbedrijf. Zodra er iets gebeurt waar u de verzekeringsdekking voor hebt afgesloten, vergoedt de verzekeraar deze kosten. In ruil voor deze vergoeding betaalt u premie aan de verzekeraar. De aankoop van een woning is een van de momenten waarop u een extra verzekering nodig heeft. Ook daarmee zijn we u graag van dienst.

Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen dekken de kosten van een schade na een vervelend voorval. Ze zorgen ervoor dat een vergoeding wordt uitgekeerd of dat de schade in natura voldaan wordt. In dat laatste geval ontvangt de verzekerde geen geld om schade mee te repareren, maar de schade wordt door de verzekeraar zelf verholpen. Er zijn particuliere schadeverzekeringen voor onder andere wonen, verkeer en recreatie. Onze verzekeringsadviseur wijst u graag de weg in verzekeringsland. Van auto tot huis, van dier tot inzittende.

Inboedel- en opstalverzekering

Met een inboedelverzekering verzekert u uw spullen in huis, bijvoorbeeld na een brand. Bent u ook de eigenaar van de woning? Sluit dan meteen ook een opstal- of woonhuisverzekering af. Met deze verzekering verzekert u uw woonhuis. U verzekert zich voor brandschade en schade aan, of diefstal van delen van het gebouw. Het woonhuis moet duurzaam met de grond verenigd zijn, of in de grond verankerd. Alles wat onderdeel van een woonhuis is, hoort bij het woonhuis. Dus alles wat aard- en nagelvast aan uw woonhuis vast zit en wat niet verwijderd kan worden zonder het te beschadigen of te verbreken.

Rechtsbijstandverzekering

Weet u wat juridisch mogelijk is bij de (ver)huur of (ver)koop van uw woning of appartement? Maar ook bij verbouwen en burenoverlast? Heeft u vragen over de aankoop, verkoop of verbouwing van uw woning? Of heeft u problemen met uw aannemer of de buren? Er kunnen problemen ontstaan tijdens de (ver)koop, (ver)huur, bouw of verbouwing van uw woning. Op televisie zien we vaak genoeg programma’s over veel voorkomende conflicten met buren. Een advocaat inschakelen is dan erg duur en de kosten van een proces kunnen enorm oplopen. Met een rechtsbijstandverzekering heeft u de zekerheid dat u toegang heeft tot specialisten, maar ook hulpmiddelen waarmee u direct zelf aan de slag kunt. Wij helpen u op juridisch vlak met zaken waar u onverhoopt tegenaan bent gelopen.

Scherpste tarieven

Wij werken samen met een makelaar in assurantiën, RMIA en RIA. Hij brengt uw specifieke risico’s in kaart, dekt deze zo nodig af en biedt continuïteit bij onverhoopte schade. Op alle deelgebieden van risico’s heeft onze partner specialisten in huis. En bij een van de grote verzekeraars heeft hij uitstekende ingangen om de scherpste tarieven voor u te verzorgen.

Complete woonservice

Ons verzekeringsadvies is een van de onderdelen van onze complete woonservice. Naast verzekeringen bieden wij ook advies voor zaken als hypotheken, bbouwkundig onderzoek, taxaties, schilder- en klusdiensten, interieuradvies, vloeren, stucwerk, keukens, badkamers, duurzaamheid en nutsvoorzieningen. Met ons partners-, adviseurs- en makelaarsnetwerk kunt u al uw woonzaken door heel Nederland bij ons onderbrengen. En bent u verzekerd van onbezorgd wonen.

Wilt u meer weten over ons verzekeringsadvies? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze verzekeringsadviseur met behulp van onderstaande formulier. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw verzekeringen.

Naar boven