Verzekeringen

Altijd zeker van continuïteit

Wanneer u uw huis heeft gekocht wilt u het ook verzekeren. Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn. Onze verzekeringsadviseur wijst u de weg in verzekeringsland.

Scherpste tarieven

Wij werken samen met een makelaar in assurantiën, RMIA en RIA. Hij brengt uw specifieke risico’s in kaart, dekt deze zo nodig af en biedt continuïteit bij onverhoopte schade. Op alle deelgebieden van risico’s heeft onze partner specialisten in huis. En bij een van de grote verzekeraars heeft hij uitstekende ingangen om de scherpste tarieven voor u te verzorgen.

Complete woonservice

Ons verzekeringsadvies is een van de onderdelen van onze complete woonservice. Naast verzekeringen bieden wij ook hypotheken, schilder- en klusdiensten, interieuradvies, keukens en energiediensten. Daarmee kun u al uw woonzaken bij ons onderbrengen. En bent u verzekerd van onbezorgd wonen.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over ons verzekeringsadvies? Maak dan een afspraak met onze verzekeringsadviseur. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw verzekeringen.

Naar boven