Huur een woning in Amsterdam

Kies uit ons grote aanbod huurwoningen

Een appartement of woning in Amsterdam huren? Dat begint bij Makelaars van Amsterdam. Schrijf u direct in en kies uit ons grote aanbod huurwoningen. Dan bent u er als eerste bij. Wij hebben een groot aanbod huurwoningen in Amsterdam. Bekijk onze huizen, appartementen, studio’s en kamers.

Bezichtiging

Wanneer u een woning op het oog heeft maken we een afspraak voor een bezichtiging. Gaat u ervoor? Dan nemen wij contact op het de verhuurder en maken wij de verhuur in orde. Wij vragen een kopie van uw identiteitsbewijs en een bewijs van financiële draagkracht zoals een recente loonstrook. Als de verhuurder akkoord is, kunt u de woning betrekken.

Digitaal Woningdossier

Nadat u zich heeft aangemeld via het bezichtiging aanmeldformulier ontvangt u inloggegevens voor uw Digitaal Woningdossier. Daar maakt u een account aan waarna we u kunnen helpen met de zoektocht naar uw ideale huurwoning. Lees verder >

Onze huurmakelaar

Voor de bemiddeling in huurwoningen in Amsterdam staat onze huurmakelaar Sabine Wendel graag voor u klaar. Zij verzorgt het hele huurtraject voor u en de communicatie met de verhuurder.

Inschrijven huurwoning

Inschrijven is gratis, uw gegevens worden drie maanden bewaard en alleen gebruikt voor het matchen met ons aanbod. Lees meer >

 

Schrijf u in

Wilt u een huis huren in Amsterdam met een van onze aanhuurspecialisten? Schrijf u dan eerst gratis in via ons digitaal inschrijfformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Naar boven