Expat housing

Huurwoningen voor korte en lange termijn

Makelaars van Amsterdam is een internationale makelaardij. Dit zorgt ervoor dat wij een vertrouwd beeld zijn voor expats. Bent u als expat op zoek naar woonruimte in de regio Amsterdam? Dan helpen wij u graag bij het vinden van gestoffeerde of gemeubileerde woningen voor korte of lange termijn.

Onze klanten

Onze huurmakelaars regelen al jaren de huisvesting van expats voor diverse gerenommeerde multinationals waaronder: PWC, KLM, Heineken, Philips, ING, Philips, Vodafone, Mexx, Sony, Google, ABN-AMRO, G-Star, Huawei, Thomas Cook, Red Bull, Peugeot, Citroën, Randstad, Bugaboo, Subway, Diesel, DAS, Booking.com, Tommy Hilfiger, Eyeworks, Coolcat, Microsoft en Staples.

Onze extra Expat Services

Als expat verhuist u naar een compleet ander land. Naast het vinden van de geschikte woning komen hier nog een aantal punten bij kijken. Wij bieden daarom de volgende services die van pas kunnen komen:

  • Amsterdam Expat Tour

Verhuizen naar een ander land brengt veel met zich mee waar vaak van te voren niet aan gedacht wordt. Denk hierbij aan diverse wijken en buurten in een stad, scholen, reisafstand/reistijden, vergunningen en overige informatie over de stad. Wij bij Makelaars van Amsterdam staan graag voor u klaar om u wegwijs te maken in Amsterdam. U komt alles te weten over de Nederlandse historie, informatie over de werkomgeving en wij laten u appartementen zien in verschillende wijken en buurten.

  • Concierge services

Wij kunnen u in contact brengen met diverse bedrijven die het verhuizen nog makkelijker maken. Denk hierbij aan het regelen van een verhuisservice, vergunningen, verzekeringen, scholen voor uw kinderen, etc. Daarnaast helpen wij u bij het aansluiten van gas, water en licht, telefonie, TV en internet.

Bekijk alvast ons aanbod huurwoningen in Amsterdam

Naar boven