Elektronisch Werkdossier

Al uw huurzaken overzichtelijk op 1 plek

Nadat u zich heeft aangemeld via het bezichtiging aanmeldformulier ontvangt u inloggegevens voor uw Digitaal Woningdossier. Daar maakt u een account aan waarna we u kunnen helpen met de zoektocht naar uw ideale huurwoning.

Versleutelde gegevens

Het Digitaal Woningdossier is een digitale kluis om persoonlijke gegevens versleuteld op te slaan en via een beveiligde verbinding naar ons te versturen. Daarmee bent u verzekerd van optimale veiligheid van uw gegevens. Uw informatie zal worden gecontroleerd en geverifieerd. Zodra alle documentatie goedgekeurd is zal uw dossier met de eigenaar van de desbetreffende huurwoning worden besproken. Na de aanmeldprocedure nodigen wij u uit voor een bezichtiging van de woning.

Woning delen

Wilt u samen met iemand een woning huren? Activeer dan één account per persoon. De eerste persoon die een account aanmaakt, kan de andere huurder uitnodigen om ook een account aan te maken zodat alle accounts aan elkaar worden gekoppeld en het één gezamenlijk bestand wordt.

Huurcheck Nederland

Wij werken samen met Huurcheck Nederland en we zijn aangesloten bij de VBO, Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Meer dan 50.000 consumenten en bedrijven hebben al gebruik gemaakt van het Digitaal Woningdossier. Geregistreerd bij Autoriteit Persoonsgegevens onder M1607864.

Schrijf u in

Wilt u een huis huren in Amsterdam met een van onze aanhuurspecialisten? Schrijf u dan eerst gratis in via ons digitaal inschrijfformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Naar boven