7 goede redenen om zelfstandig makelaar te worden bij Makelaars van Amsterdam

Door op 20 Augustus 2023

Wij zijn dol op ons werk. Voor ons is makelen in Amsterdam a dream come true. En die willen we graag met je delen. We zijn nog op zoek naar nieuwe zelfstandig makelaars dus wat let je? Onze makelaar Maurits van Leeuwen geeft 7 goede redenen om zelfstandig makelaar te worden bij de Makelaars van Amsterdam. Verkocht? Dan gaan we binnenkort met jou om de tafel.

  1. Je ontmoet nieuwe mensen
    Maurits: “Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende - waarom is het zo leuk om zelfstandig makelaar te worden in Amsterdam? Nou, ten eerste is het een zeer sociaal beroep. Je ontmoet constant nieuwe mensen, van zowel kopers als verkopers tot collega's in het vak. Je bouwt langdurige relaties op en helpt mensen bij een van de belangrijkste beslissingen in hun leven: het kopen of verkopen van een huis.”
  2. Je bent je eigen baas
    “Bovendien is geen dag hetzelfde. Je bezoekt prachtige huizen, ontdekt verborgen parels en je ervaart de unieke sfeer van elke buurt in Amsterdam. Als makelaar ben je ook je eigen baas, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen schema te bepalen en je carrière in eigen hand te nemen.”
  3. Je hebt veel succes
    Bij Makelaars van Amsterdam hanteren we een makelaar-centrisch model. Dit houdt in dat we onze makelaars vooropstellen. We begrijpen dat het succes van ons kantoor afhangt van het succes van onze makelaars, en daarom zorgen we ervoor dat jij alle tools, middelen en ondersteuning krijgt die je nodig hebt om te groeien en bloeien als zelfstandig makelaar.”
  4. Je hebt veel vrijheid
    “Als zelfstandig ondernemer heb je de vrijheid om je eigen beslissingen te nemen, je eigen schema te bepalen en je eigen pad naar succes te kiezen. Je bent niet langer afhankelijk van anderen voor je succes, maar hebt de verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je eigen toekomst vorm te geven. Dit is zowel opwindend als lonend, en bij de Makelaars van Amsterdam willen we jouw succes als zelfstandig ondernemer ondersteunen.”
  5. Je blijft groeien
    “We zijn een hecht team van makelaars die elkaar steunen en samenwerken om het beste uit onszelf en ons bedrijf te halen. We zijn trots op onze uitstekende reputatie in de branche en zetten ons in voor voortdurende groei en verbetering. Daarnaast bieden we onze makelaars de kans om hun eigen bedrijf op te bouwen en te excelleren binnen ons bedrijf. Je kunt bij ons groeien zonder grenzen.”
  6. Je krijgt alle hulp
    “Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je in het eerste jaar een mentor toegewezen die jou helpt bij het starten van jouw eigen makelaardij en je de fijne kneepjes van het vak leert. Je mentor is een ervaren makelaar die jou begeleidt, coacht en ondersteunt in je nieuwe carrière. Dit betekent dat je niet alleen wordt gelaten om het zelf uit te zoeken, maar dat je een betrokken en betrouwbare partner hebt die er is om je te helpen slagen.”
  7. Je werkt in het centrum van Amsterdam
    “Per 1 januari 2023 hebben we ons nieuwe kantoor geopend op de Valkenburgerstraat 67 in het centrum van Amsterdam. Dit moderne kantoor is niet alleen een geweldige plek om te werken. Het is ook een uitstekende locatie om klanten te ontvangen en te laten zien dat we een professioneel en betrouwbaar makelaarskantoor zijn. En bovenal een ideale uitvalsbasis voor onze makelaars.”

Overtuigd? Kom eens langs!

Lijkt het je wat om zelfstandig makelaar te worden bij de Makelaars van Amsterdam? Kom dan eens langs. Bij een kopje koffie vertellen we je graag meer over onze mogelijkheden en waarom ons kantoor de perfecte plek is om jouw carrière als makelaar te beginnen. Maak een afspraak met onze directeur Ton Coffeng voor een oriënterend gesprek over jouw toekomst bij de Makelaars van Amsterdam.

Lees ook:
Word jij onze nieuwe zelfstandig makelaar?
Ontdek jouw kansen in de Amsterdamse regio
Top 5 voordelen van onze succesformule
Groeien zonder grenzen
Samen naar het hoogste niveau in het makelaarsvak
Welkom bij Makelaars van Amsterdam

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Wil jij zelfstandig makelaar worden in ons kantoor in Amsterdam? Maak een afspraak met onze kantooreigenaar Ton Coffeng. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam. Bel, WhatsApp of e-mail naar:
+31 (0)20 333 11 05
toncoffeng@makelaarsvan.nl

Naar boven